orcan group

Zkušenosti, hodnocení a reference firmy: Orcan Group

Pokud bych měla doporučit firmu na rekonstrukci koupelny svým blízkým, neváhám ani minutu a doporučuji firmu ORCAN GROUP. Práce na mé koupelně byla odvedena precizně a rychle, doporučuji si však před zahájením spolupráce domluvit s firmou schůzku, aby se ujasnilo co a jak.
Hodnocení: 10/10
Adéla Veverková, dne 2.9.2018

S firmou ORCAN GROUP mám samé dobré zkušenosti, volal jsem ji ve vícero případech a vždy jsem se setkal s profesionálním jednáním a seriózním přístupem.
Hodnocení: 10/10
Tomáš Straka, dne 30.7.2018

Když jsme si plánovali postavit naše hnízdečko, hledali jsme na internetu firmu s dobrým hodnocením a firma Orcan Group nás zaujala. Firma byla chválena pro svou serióznost a profesionalitu, také byla ceněna za kvalitně odvedenou práci. To o firmě můžeme říct také, i když by se našlo malinko věcí, které zlepšit. V kostce a konečném důsledku však můžeme firmu doporučit. /zku
Hodnocení: 8/10
Anonymní hodnocení, dne 27.5.2019

Firma ORCAN GROUP se postarala o zateplení mého domu. Ocenil jsem, že firma pracovala rychle a já tak ještě před zahájením topné sezony měl vystaráno.
Hodnocení: 9/10
Hynek Lánský, dne 29.9.2019

Kvalita, rychle odvedená práce, seriózní jednání a profesionální přístup. Doporučuji.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 9.10.2019

Pro nás byla stavba rodinného domu novinka, neměli jsme žádné zkušenosti se stavbou ani stavební firmou. Jsme rádi, že k nám přistupovali tak, abychom vše pochopili a navedli nás správným směrem, aby domeček byl nejen podle představ, ale i jednoduše postavitelný bez velkých kompromisů. Nevěřili bychom, jaké jsou rozměry velkých portálů, jaké obvyklé široké dveře se dělají, jaká je optimální izolace střechy nebo podlahy a těch detailů bylo mnoho. Nakonec proběhla realizace podle představ a už celou zimu bydlíme. Děkujeme firmě Orcan Group, rádi posíláme svou pozitivní zkušenost.
Hodnocení: 10/10
Manželé Holákovi, dne 12.2.2020

Poctivá stavební firma. Dokonce to zvládli i dle harmonogramu.
Hodnocení: 9/10
Anonymní hodnocení, dne 8.3.2020

Máme radost, že vše proběhlo podle představ a firma se snažila i ty nejmenší požadavky realizovat tak, abychom byli spokojení.
Hodnocení: 10/10
Martin Holý, dne 15.4.2020

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.