exteria market

Zkušenosti, hodnocení a reference firmy: Extéria Market

Vedu pobočku Extéria Market v Hodoníně a jsem spokojená.
Hodnocení: 10/10
Věra Střechová, dne 5.2.2019

Pracovala jsem několik let na jedné z poboček Extéria Market. Na pracovišti byla vždy příjemná atmosféra, našla jsem si nejen přátele, ale také jsem posbírala zkušenosti, které mi pomohly v dalším zaměstnání.
Hodnocení: 9/10
Agáta Jarovská, dne 31.8.2019

Jsem moc rád, že se Extéria Market rozšiřuje po celé republice. Když potřebuji pomoct s dokumentací k BOZP, zamířím na některou z poboček. Ať už jsem na té, kde jsem sjednával smlouvu, nebo na jiné, vždycky mi ochotně pomůžou nebo vysvětlí nesrovnalosti.
Hodnocení: 10/10
Jan Rybnikář, dne 4.5.2019

Vedu pobočku Extéria Market ve Frýdku-Místku déle než dva roky. S Extérií jsem ucítil svou příležitost využít svůj obchodní potenciál. Obchodní koncept Extéria a především unikátní produkt daný zákonnou povinností byl pro mne jasnou volbou. Propracovaný systém vedení pobočky a podrobný provozní manuál mě provázel v tom, jak růst co nejrychleji, což se mi daří dodnes.
Hodnocení: 10/10
Michal Fojtík, dne 2.9.2017

Patřím k bývalým pracovnicím pobočky Extéria Market. Musím říct, že pro komunikativní lidi je to skvělá práce. Je neustále v kontaktu s lidmi. Musím vyzdvihnout, že zde lidé pomáhají nejen klientům, ale také si pomáhají mezi sebou. To jsem ocenila hlavně ze začátku, když jsem nastoupila.
Hodnocení: 10/10
Leona Hladká, dne 24.6.2019

Musím říct, že pobočky Extéria Market tu jsou pro mě vždycky, když potřebuju. Když mám problém, vždy se dostavím a oni mi poradí. Nezáleží na tom, v jakém kraji zrovna jsem, pomůžou mi na každé pobočce. Několikrát jsem potřeboval poradit či něco vysvětlit, stačilo přijít a vše mi bylo vysvětleno.
Hodnocení: 10/10
Adam Jelínek, dne 31.7.2019

Dlouhá léta jsem působil ve stavebnictví, vypracoval jsem se od stavbyvedoucího až po ekonoma. Po 35 letech jsem se však rozhodl založit vlastní firmu, protože jsem chtěl být pánem svého času. Chtěl jsem vést profesionálně propracovaný, srozumitelný obchodní model, ve kterém bych využil a prodal letité zkušenosti jak z výroby, tak z vedení velkého týmu a obchodní činnosti. Vybudoval jsem proto pobočku Extéria Market v Ústí n. Orlicí. V mém rozhodnutí mě podpořily nízké náklady spojené s provozem, také propracované cashflow.
Hodnocení: 10/10
Ing. Bohumil Sedláček, dne 4.7.2018

S Extérií Market mám zkušenost jen jako klient. Potřeboval jsem pomoct se zpracováváním dokumentace a musím říct, že na pobočce mi ochotně poradili a pomohli. S tak vstřícným jednáním jsem se dlouho nesetkal.
Hodnocení: 10/10
Miloš Janáček, dne 5.11.2018

Na jedné z poboček Extéria Market jsem nějakou dobu pracovala, a i když nepatřím ke komunikativním lidem, práce mě celkem bavila. Co mě těší, je, že lidé byli na pobočce milí, nebyli nepříjemní. Z počátku mě jako začátečnici hodně pomohli, ale práce nebyla mým šálkem kávy.
Hodnocení: 8/10
Šárka Halíková, 9.5.2019

Jsem dlouhodobým klientem firmy Extéria a musím poznamenat, že pobočky Extéria Market jsou super. Ať už jsem doma nebo na pracovní cestě po republice, v případě potřeby se mohu obrátit na odborníky z jakékoli pobočky, i když jsem smlouvu sjednal jinde, v jiném kraji a jiném městě. Vždycky jsou příjemní a profesionální.
Hodnocení: 10/10
František Malý, dne 27.6.2019

Dlouhá léta jsem pracoval jako pojišťovací poradce, ale po letech mě práce přestala bavit. Rozhodl jsem se proto postavit se na vlastní nohy, ale neměl jsem vlastní nápad. Franšíza pro mě byla velmi atraktivní, zejména Extéria Market mi učarovala svým obchodním systémem, který byl propracovaný a ucelený. Cena byla taky přijatelná, tak jsem se do toho dal a dodnes nelituju.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 14.2.2019

Franchising je obrovská příležitost pro kohokoli, kdo se chce postavit na vlastní nohy. A pokud nejsou z počátku finance, Extéria Market není tak nákladná, navíc má zajímavý koncept, který je na trhu ve svém oboru takřka jediný.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 20.5.2019

Pracuji jako asistentka v jedné z poboček Extéria Market. Musím říct, že práce je to zajímavá, hlavně komunikativní. Nestěžuji si.
Hodnocení: 9/10
Anonymní hodnocení, dne 28.6.2019

Vedu už třetím rokem pobočku Extéria Market v Ostravě. Otevřít si pobočku si bylo z počátku trochu nákladnější, na druhou stranu jsem se díky tomu postavil na vlastní nohy s atraktivním konceptem.
Hodnocení: 9/10
Anonymní hodnocení, dne 30.10.2018

Před lety jsem se rozhodl pro změnu práce. Dvacet let jsem pracoval u stroje a chtěl jsem vyzkoušet něco jiného. Kamarád mi řekl o Extérii Market, řekl mi vše o konceptu a taky o unikátnosti na trhu. Přišlo mi to fajn, navíc to nebylo tak nákladné jak jiné franšízy. Dodnes jsem rád za toto rozhodnutí, investice se mi už několikrát vrátila a jsem spokojený.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 4.8.2019

S pobočkou Extéria Market mám zkušenosti jako klient. Potřeboval jsem vysvětlit několik nesrovnalostí v dokumentaci BOZP a na pobočce mi pomohli. Nevadilo jim, že jsem uzavřel smlouvu na jiné pobočce, pomohli i tak.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 24.3.2019

Pracuji na jedné z poboček Extéria Market. Musím říct, že práce je to rozmanitá, celkem mě to baví. Pracuji zde prvním rokem.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 12.3.2019

Na franšíze Extéria Market se mi líbí hlavně to, že má pobočky po celé republice. Ať potřebuji pomoct kdykoli, můžu zamířit na nejbližší pobočku a poradí mi. Vždy mi pomohli, nikdy nebyl problém s tím, že jsem uzavřel smlouvu jinde nebo že spadám pod jiný kraj.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 2.9.2019

Pro otevření pobočky Extéria Market jsem se rozhodl proto, že cena byla přijatelná, navíc koncept firmy byl zajímavý, ucelený, v jistém směru jedinečný.
Hodnocení: 8/10
Anonymní hodnocení, 23.7.2019

Vedu pobočku Extéria Market už druhým rokem a stále si říkám, že to bylo nejlepší rozhodnutí v životě. Jsem svým pánem, prvotní investice se mi již vrátila, žiji na vlastní noze.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 5.6.2019

2 komentáře

  1. Nakoupil jsem v Extéria Marketu pro firmu několik bezpečnostních tabulek pro budovu, kde jsem správce. Mají dobré ceny.

  2. Pracuji na Exteria Markétu Tábor a každý měsíc si plním odměny od centrály. Určitě bych neměnila skvělá práce a super šéf.

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.