exteria firma

Zkušenosti, hodnocení a reference firmy: Extéria

S firmou Extéria mám opravdu dobré zkušenosti, pracovala jsem v ní několik let. Práce je určená hlavně pro komunikativní lidi, není stereotypní.
Hodnocení: 10/10
Jana Dolanská, dne 5.4.2019

Zkušenosti s firmou Extéria jsou spíše obchodní. Před rokem jsem navštívil firmu, mluvila se mnou velice milá a vstřícná paní. Schůzka proběhla hladce a bez problémů.
Hodnocení: 10/10
Ondřej Novotný, dne 5.7.2019

V Extérii jsem pracoval zhruba tři roky. I když práce v call centru nebyla vždycky jednoduchá, nebylo to zlé zaměstnání. Našel jsem si řadu přátel, s řadou z nich se stýkám doteď. Navíc jsem získal zkušenosti, které mi přinesli současné, lepší místo.
Hodnocení: 9/10
Petr Novák, dne 6.2.2019

V roce 2017 jsem musel do Extérie obchodně. Ujala se mě vstřícná paní, která přistupovala profesionálně. Toť má zkušenost s firmou, hodnotím ji kladně.
Hodnocení: 9/10
Tomáš Záhorský, 12.4.2018

Než jsem odešla na mateřskou, pracovala jsem v Extérii přes rok. Musím říct, že mě mile překvapil kolektiv. Našla jsem si hodně kamarádek, některé mě pravidelně navštěvují i na mateřské.
Hodnocení: 10/10
Adéla Kánská, dne 25.6.2019

I když jsem v Extérii pracovala jen pár měsíců, stejně mi firma přispěla do životopisu. Přinesla mi hodně zkušeností a něco nového jsem se naučila, dopomohlo mi to k aktuálnímu pracovnímu místu. Takže díky.
Hodnocení: 10/10
Tereza Farašová, dne 4.12.2018

Milý kolektiv, zajímavé platové ohodnocení, komunikativní práce – nestěžoval jsem si. Kdybych nedostal nabídku jít za lepším, asi bych v Extérii zůstal.
Hodnocení: 9/10
Patrik Kramár, dne 29.8.2019

Pracovala jsem v Extérii rok a půl v příjemném kolektivu. Ne vždycky to byla práce jednoduchá, na druhou stranu mi vždy někdo pomohl. Hlavně ze začátku, kdy jsem pomoc opravdu potřebovala. Nyní jsem na mateřské, ale po mateřské se plánuji do firmy vrátit.
Hodnocení: 10/10
Klára Tichá, dne 24.5.2019

I když nepatřím ke komunikativním typům, stejně jsem to v Extérii zkusil. Práce to byla zajímavá, ale já na to neměl povahu. Pro komunikativní typy je to ale práce jako dělaná.
Hodnocení: 7/10
Zdeněk Vít, dne 26.12.2018

Práce v Extérii byla zajímavá, stále jsem byla mezi lidmi a v příjemném kolektivu. Patřím ke komunikativním lidem, neměla jsem tedy s prací problém. Z důvodu dlouhodobé nemoci jsem však uvolnila místo jiným.
Hodnocení: 10/10
Marika Horká, dne 12.8.2019

Pracovat v Extérii bylo fajn. Získala jsem nové zkušenosti, které mi dopomohly k aktuálnímu pracovnímu místu. Přátele, které jsem si v Extérii našla, však mám doteď, za což jsem vděčná. I když to nebylo vždy snadné, ale snadné to není v žádné práci, stály ty dva roky za to.
Hodnocení: 9/10
Anonymní hodnocení, dne 12.2.2019

Extéria mě před lety nadchla, proto jsem se rozhodla do firmy nastoupit. Strávila jsem zde tři roky, poté odešla za lepším. Nicméně hodnotím tři roky velmi kladně. Práce to byla zajímavá, pracovala jsem v příjemném kolektivu.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 4.6.2019

S Extérií mám spíše obchodní zkušenosti než zaměstnanecké. Musím však konstatovat, že vždy jsem se zde setkal s příjemnými lidmi, kteří byli vstřícní a vystupovali profesionálně.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 12.2.2018

Do firmy Extéria jsem se dostal náhodou. Nyní už ve firmě pracuji druhým rokem a jsem za tuto náhodu rád. Kolektiv je příjemný, práce poměrně zajímavá, do práce se většinou těším.
Hodnocení: 9/10
Anonymní hodnocení, dne 5.3.2019

V Extérii jsem pracovala půl roku. Pro ty, které baví komunikovat s ostatními, je práce fajn.
Hodnocení: 7/10
Anonymní hodnocení, dne 18.12.2018

Pracovat v Extérii bylo z počátku naplňující, poté jsem začal toužit po něčem jiném. Po třech letech jsem se rozhodl pracovní poměr ukončit a jít jinam. Doporučuji hlavně těm, kteří rádi komunikují s lidmi.
Hodnocení: 8/10
Anonymní hodnocení, dne 20.4.2019

V Extérii jsem se pracoval sice jen devět měsíců, ale přineslo mi to hodně zkušeností, které jsem využil v dalším zaměstnání. Navíc stále udržuji kontakt s několika přáteli z Extérie, takže mou zkušenost hodnotím jako kladnou.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 29.4.2019

Práce v Extérii nebyla vždycky jednoduchá, ona obecně práce v call centru není vždycky jednoduchá, ale nebylo to stereotypní, bylo to zajímavé. Pracovala jsem zde rok a půl.
Hodnocení: 8/10
Anonymní hodnocení, dne 16.8.2019

Práce v call centru je někdy namáhavá, ale pokud je člověk komunikativní, baví ho to. To byl ostatně můj případ, i když jsem později odešel do jiné firmy, Extéria byla dobrou zkušeností a přispěla mi do životopisu.
Hodnocení: 9/10
Anonymní hodnocení, dne 12.11.2018

S Extérií mám jen obchodní zkušenost. V roce 2018 jsem měl sjednanou ve firmě schůzku, musím říct, že to bylo velmi příjemné setkání. Vstřícné a profesionální jednání paní, která se mě ujala, bylo milým překvapením.
Hodnocení: 10/10
Anonymní hodnocení, dne 12.2.2019

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.